Beaver myyntiautomaatit

Beaver myyntiautomaatit

Beaver Machine Corporation tunnetaan maailmanlaajuisesti heidän innovatiivisesta ennakoinnistaan ​​tuotesuunnittelussa ja suunnittelussa, joka on ylittämätöntä myyntialalla. Niiden laatu, asiakaspalvelu, tuotetuki ja elinikäinen takuu valmistajan virheitä vastaan ​​ovat osa Beaver-perheen lupausta. Jokainen kone on räätälöity korkeimpien laatustandardien ja materiaalien avulla. Alun perin Josef Schwarzlin perustama Beaver Machine Corporation on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka tunnetaan olevan yksi innovatiivisimmista yrityksistä.


Suuret myyntiautomaatit


Beaver Machine Corporation -yhtiöllä on valittavana pyöreä majava, eteläinen majava, pallopallobebi, pohjoinen majava, Beaver Retreaver -konsulaatti, FLAT-PAK-tarrakone, Triton ja Meridian-sarjan myyntiautomaatit.

Tornit 

Lisätietoja Beaver Machine Corporationin räätälöityistä tornista ja käytettävissä olevista sovelluksista. Beaverin myyntihenkilöstön avulla voit suunnitella omat tornimäärityksesi sopimaan sijaintiisi. Tämä mahdollistaa myös ainutlaatuisen ja mukautetun ilmeen jokaiselle asetukselle. 

Beaver-telineet
Beaver Machine Corporation -yhtiöllä on laaja valikoima telineitä. Telineet mahtuu yhteen koneeseen tai lukuisiin erimuotoisiin myyntiautomaatteihin erilaisiin tarpeisiin ja sijaintiin 

Kolikkomekanismit
Lue lisää Beaver Machine -mekaanisista pyörivistä kolikkomekanismeista, jotka tunnetaan alan parhaimpana ja asettavat normit maailmanlaajuiselle irtotavarakaupan tekniikalle. Mekanismia tarjotaan yli 100 maassa ympäri maailmaa, ja siinä mitataan kolikon halkaisija ja paksuus samalla kun hylätään etiketit ja samankokoiset valuutat.

0,00 €
Pyydä tarjous myynti@netpower.fi